The reliable partner for
worldwide packing and storing
Savopak » Kertapakkaukset » Kokoontaittuvat vanerilaatikot

Käytännöllistä ja kustannustehokasta

Kokoontaittuvat vanerilaatikot ovat tehokas tapa pienentää rahtikustannuksia.

Keveyden ja kuljetustilan käyttötehokkuuden lisäksi vanerilaatikot ovat kestäviä ja helposti kierrätettäviä pakkauksia ja ne räätälöidään aina Sinun tuotteellesi ja tarkoituksiisi.
Kokoontaittuvia vanerilaatikoita käytetään keveytensä puolesta paljon lentorahtaamisessa.

Rakenteen perusteella olemme nimenneet kaksi suosittua vaihtoehtoa.


Just On-Steel

Just On-Steel-laatikoiden vaipassa on nurkissa kuumasinkityt metalliprofiilit sekä ylä- ja alareunassa kielekkeet, jotka toimivat kätevänä pikalukkona. Laatikoiden kanteen ja pohjaan puristettu metalliprofiili toimii vastakappaleena pikakiinnitykselle. Pikalukituksen ansiosta laatikoiden kasaaminen ja sulkeminen on erityisen nopeaa ja helppoa.

Just On-Steel-laatikoita on saatavana kolmena eri rakennevaihtoehtona:
 • S-pak 3 - Nopeaa ja helppoa - yksiosainen kokoontaittuva vaippa, pohja ja kansi.
 • S-pak U4 (L4) - Suurille tuotteille erinomainen vaihtoehto - kaksiosainen U-muotoon tehty vaippa,  yksi irrallinen sivuelementti, pohja ja kansi.
 • S-pak 6 - Hankalasti pakattaville tuotteille -  kuusiosainen laatikko, jossa kaikki vaipan osat ovat erillisinä elementteinä samoin kuin pohja ja kansi.


Just On-Wood

Just On-Wood-laatikot muodostuvat yksiosaisesta taittuvasta vaipasta, jonka osat on liitetty toisiinsa puristetuilla galvanoiduilla metallilistoilla. Kannessa ja pohjassa on puulistat ja laatikko suljetaan vannehtimalla, naulaamalla tai ruuvaamalla.
 • W-pak 2 - Yksiosainen vaippa ja kansi
 • W-pak 3 - Yksiosainen vaippa, pohja ja kansi.


Just On-Mixed

Just On-Mixed-vanerilaatikoissa yhdistetään Just On-Steel- ja Wood-laatikoiden komponentteja. Just On-Mixed tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja mitä erilaisimpien tuotteiden pakkaamiseen.


Just On-Mixed-vanerilaatikko voi esimerkiksi olla:

 • M-pak - Vanerilaatikon vaipan yläreunassa on Just On-Steel-pikalukot, laatikko suljetaan Just On-Steel-kannella. Vaipan alareuna ja pohja tai vaihtoehtoisesti lava on Just On-Wood-rakenteen mukainen.
 • M-pak - Vanerilaatikon kansi on uudelleen avattavissa ja suljettavissa vaipan yläreunassa olevan metallisalvan ansiosta. Vaipan alareunassa on Just On-Steel-pikalukot pohjan kiinnitystä varten.
 • M-pak - Vanerilaatikko on useampaan kertaan käytettävä vanerilaatikko, joka saadaan yhdistämällä Just On-Wood-vaippa Just On-Steel-kanteen ja pohjaan. Laatikko suljetaan esimerkiksi vannehtimalla tai metallisalvoilla.
Just On-Mixed-vanerilaatikon toimitusaste voi olla:
 • Vaippa ja kansi
 • Vaippa, kansi ja pohja
 • Vaippa, kansi ja lava   
Just On-Steel 


Just On-Wood    


Just On-Mixed