The reliable partner for
worldwide packing and storing
Savopak » Palvelut » Pakkaussuunnittelu

Räätälöidään tuotteellesi

Ammattitaitoinen tuotesuunnittelu- ja myyntihenkilöstömme odottavat yhteydenottoasi voidakseen auttaa Sinua löytämään parhaimman pakkausratkaisun juuri Sinun tuotteillesi. Pitkäaikainen kansainvälinen kokemus eri toimialoilla toimivien yritysten pakkausratkaisuiden toteuttamisesta antaa meille vankan pohjan olla kehittämässä uusia kustannustehokkaita pakkausratkaisuja myös Sinulle.


Konsultointi ja tekninen suunnittelu

Suunnitteluprosessi käynnistyy yleensä pakattavien tuotteiden vaatimusten kartoittamisella. Tämä tarkoittaa parhaiden mahdollisten raaka-aineiden, rakenteen, mittojen ja järkevimmän kuljetusmuodon selvittämisellä yhdistyen pakkauksen elinkaareen.


Pakkauksen design

Valmistamme myös pakkauksia joilta edellytetään viimeisteltyä ilmettä. Näitä ovat esim. lahjalaatikot, näyttelyiden ja messujen kalusteet, "roudari" laatikot.

Piirrokset ja mallinnus

Ennen pakkaustesi valmistuksen aloittamista teemme piirrokset tai 3D-kuvat tilatuista tuotteista. Jotkut tuotteet voivat vaatia mallikappaleiden tekemisen, jotta voidaan varmistaa pakkauksen toimivuus sen elinkaaren eri vaiheissa.