The reliable partner for
worldwide packing and storing
Savopak » Tietoa meista

Savopak Oy

Savopak Oy on perustettu vuonna 1969. Tänä päivänä, osana OR groupia, Savopak tunnetaan kansainvälisesti luotettavana kuljetus- ja varastointipakkausten valmistajana sekä pakkauspalvelujen tarjoajana. Valmistamme puisia ja vanerisia pakkauksia neljässä tuontantoyksikössä joista kolme sijaitsee Varkaudessa ja yksi Rantasalmella.

Puisia ja vanerisia pakkauksia käytetään laajalti eri teollisuuden aloilla kuljetustarkoitukseen. Toisaalta kehitämme erikoistuotteita mitä erilaisimpiin tarkoituksiin tästä esimerkkinä juustokontit, joissa kypsyy Emmenthal. Pakkausten rinnalla tarjoamme monipuolisesti pakkaamiseen liittyviä palveluja.

Kotimaan lisäksi pakkauksia viedään mm. Saksaan, Hollantiin, Belgiaan, Itävaltaan, Espanjaan ja Norjaan. Useissa Euroopan maissa meillä on yhteistyökumppanit hoitamassa myyntiä omille kohdealueilleen.

Tuotteiden kuljetusta eri tuotantoyksiköiden tai loppukäyttäjien välillä leimaa täsmällisyys ja toimitusketjun virheettömyys, johon me toimitamme ratkaisun. Savopakin pakkauksiin pakataan auto-, kone-, elektroniikka-, kemian- ja paperiteollisuuden tuotteita puhumattakaan kaivos- ja rakennusteollisuuden tuotteista aina puolustusvoimiin saakka.